The story…

Hi, ik ben Joyce, het gezicht achter Lots of Pink. Ik ontwerp en maak met veel liefde sieraden. 

Ik heb altijd al een passie gehad voor sieraden. Alleen met dunne polsen had ik vaak moeite met het vinden van armbanden, die goed paste en die mooi van kwaliteit waren. Ik ging daarom op zoek naar materialen en begon met armbanden maken voor mezelf. Los bungelende armbanden waren vanaf toen verleden tijd. 

Al snel begonnen meer vrouwen te vragen naar mijn sieraden. Zo begon ik in 2017 Lots of Pink. Ik stopte met mijn baan in loondienst en besloot om mijn hart te volgen. Ik wilde graag mooie dingen gaan maken met mijn handen. Eng zo’n grote stap? mega eng! maar zo leuk dat ik nu meer vrouwen blij kan maken met mijn sieraden.

Lots of Pink sieraden hebben de eigenschappen: stoer en vrouwelijk, met een vleugje boho. Ze worden gemaakt van duurzame materialen zoals o.a. 925 zilver, zilver plated metaal (nikkelvrij), kralen en leer. Aan de meeste armbanden zit een verlengkettinkje bij het slotje, hierdoor zijn ze in maat verstelbaar en comfortabel om te dragen. De collectie bestaat inmiddels niet alleen meer uit armbanden maar ook uit oorbellen en kettingen. Ieder seizoen komt er een nieuwe collectie uit, met items in de modekleuren van dat moment. Alle sieraden zijn eindeloos met elkaar te combineren. Draag ze lekker bij elkaar in je eigen stijl. Wil jij ook een unieke look waar je als vrouw blij van wordt? Dan wens ik je veel shopplezier!

Heb je een vraag, of hulp nodig bij het uitzoeken van je nieuwe item stuur me dan gerust een berichtje en klik hier


About me…

Wie ben ik? moeder van twee jongens, getrouwd met mijn grote liefde Koen en met z’n viertjes wonen wij in Almere. 

In mijn vrije tijd wordt ik heel blij van: mijn huis en tuin stylen, shoppen, avondje op de bank netflixen, koken en een boek lezen in de tuin. ‘S nachts kun je me wakker maken voor spaghetti en ik ben altijd in voor een kop thee.

Heb je een vraag of wil je me iets anders laten weten klik hier om me een berichtje te sturen.