The story

Hi, ik ben Joyce, eigenares van Lots of Pink. Ik ontwerp en maak met veel liefde sieraden, van achter mijn bureau in ons fijne huis. 

Lots of Pink sieraden hebben de eigenschappen: stoer en toch vrouwelijk. Ze worden gemaakt van duurzame materialen zoals o.a. 925 zilver, 
zilver plated metaal (nikkelvrij) en leer. Aan de meeste armbanden zit een verlengkettinkje bij het slotje, waardoor ze in maat verstelbaar zijn.
Alle sieraden uit de collectie zijn eindeloos met elkaar te combineren. Of je nu wilt gaan voor casual of chic…. draag ze lekker door elkaar in je eigen stijl. 

Voor mij is een outfit echt niet af zonder sieraden. Ze maken je uniek en zeggen iets over jou als persoon. Wil jij ook een unieke look waar je als vrouw
blij van wordt? Dan wens ik je veel shopplezier! Heb je een vraag, of hulp nodig bij het uitzoeken van je nieuwe item stuur me dan gerust een berichtje via info@lotsofpink.nl. 

About me

Wie ben ik? Moeder van twee jongens, 38 jaar, getrouwd met mijn grote liefde Koen en met z’n viertjes wonen wij in Almere. 

Creatief zijn zit al van jongs af aan in mijn bloed. Het is daarom misschien niet zo gek dat ik in 2017 Lots of Pink ben gestart. Ik heb mijn vaste baan
opgezegd en besloot om mijn passie te gaan volgen. Eng zo’n grote stap? Ja, mega eng! maar ik besloot om het gewoon te gaan doen en mijn hart te volgen.

In mijn vrije tijd wordt ik heel blij van: mijn huis en tuin stylen, shoppen, avondje op de bank netflixen, koken en een boek lezen in de tuin.
‘S nachts kun je me wakker maken voor zelf gemaakte spaghetti en ik ben altijd in voor een kop thee. Heb je een vraag of wil je me iets anders laten
weten klik hier om me een berichtje te sturen.

 

 

 

 

 

.