Cadeau ideeën voor de feestdagen

Cadeau ideeën voor vrouwen

Yes! my favorite season is here. Pepernoten, warme chocomel, lichtjes, onder een dekentje op de bank en tegen elkaar aankruipen om kerstfilms te kijken. De feestdagen in december vind ik echt de gezelligste periode van het jaar. Zeker in deze tijd is het zo leuk om een cadeautje te geven en te krijgen. Geen idee nog wat je wilt geven?
Lees dan snel verder voor de leukste cadeau ideeën voor de feestdagen.

Cadeau ideeën voor vrouwen
Cadeau ideeën

Sieraden met een boodschap
Of je nu op zoek bent naar een cadeautje voor je vriendin, (schoon) zus, moeder, je partner of voor jezelf. In onze shop vindt je zoveel sieraden, keus genoeg. Een speciaal cadeautje met een boodschap? De sieraden uit de ‘Nature stones’ collectie geven je cadeautje een extra betekenis. De edelsteentjes in de sieraden dragen allemaal een unieke boodschap met zich mee. Een gave kralen armband of oorbellen. Kies het steentje met de boodschap, dat bij haar past.

From the heart
Wil je haar laten weten hoe bijzonder ze voor je is? De love sieraden zijn dan een super cadeau. De sieraden met een hartje. Of je nu gaat voor een ketting, oorbellen, of een armbandje. You can never go wrong!

Armparty 
Een gave armbandenset om mee te shinen. We love it! Kies uit de verschillende stijlen en bepaal daarna alleen nog de kleur. Inspiratie voor een gave set vindt hier op onze armbandensets pagina. Daar hebben wij onze favoriete sets op gezet, zodat je die met één klik kunt shoppen. Wij pakken het mooi voor je in met een cadeaudoosje. Zo wordt het extra leuk om sieraden cadeau te geven en te krijgen.

Oorbellen bal
Oorbellen hartje
Armparty Kerst

Heb je na het lezen van dit blog nog geen idee wat voor cadeautje je uit moet zoeken? No worries, we come to the rescue. Ga voor een giftcard van Lots of Pink. Wij stoppen hem in een mooie cadeau envelop voor je. Elke vrouw wordt hier blij van! Kan ze zelf iets moois uitzoeken. Vieren jullie de feestdagen niet samen? Wij sturen de giftcard net als alle andere cadeautjes, meteen naar haar op als je dat wilt. Neem snel een kijkje op onze speciale cadeaupagina, en klik hier

Happy giving!