Welke sieraden passen bij jouw style?

Oorbellen nature stones

Yes! niets is leuker dan je outfit helemaal af stylen met sieraden en andere accessoires waardoor jij gaat shinen. Maar…. hoe weet je nou wat voor sieraden er bij jouw stijl matchen? Ik vertel je er alles over in deze blog. 

Armparty nature stones & lotus
Oorbellen nature stones

Sommige style iconen zeggen wel eens: “Sometimes less is more”. Deze vlieger gaat zeker op als het om kleding gaat, maar wat mij betreft nooit bij sieraden. Balans is wel the key! Dus waar leg je het accent op en waar juist niet? Je wilt wel dat je outfit samen met je accessoires, zorgen voor een complete look. Er zijn verschillende stijlen die bij je kunnen passen. Welke? Kom er achter met de test.

De style test

1. Wat voor type ben je?

Ben jij een introvert of een extravert type? Kijk jij graag de kat uit de boom of ben je iemand die snel op de voorgrond treed? Bij een introvert type passen vaak wat fijnere sieraden en bij een extravert type wat uitbundigere en grovere sieraden.

2. Casual, chic, of een stoere look?

Voor welke look wil je gaan? Dit hangt vaak ook af van de gelegenheid en je outfit keuze. Ga je naar je werk dan ga je vaker voor een rustige look met een paar sieraden. Een feestje, dan kan je best wat meer bling hebben. Ga je voor casual, dan kan bijna alles. Natuurlijk kan je meerdere sieraden bij elkaar dragen. Ik ben fan! Leg altijd wel het accent op 1 plek. Je armparty, oorbellen of kettinkjes.

3. Kleur of basic?

Wanneer je de kleur van je outfit terug laat komen in je sieraden, wordt het vaak mooi één geheel. Zitten er verschillende kleuren in je outfit? Kies dan voor één of twee kleuren die je terug laat komen. Anders wordt het al snel te druk. Ben je niet zo van kleur, kies dan voor basic. Zilver is altijd goed om dan te combineren met bijvoorbeeld zwart. Nog een voordeel van kiezen voor basics, is dat ze bij veel verschillende outfits te combineren zijn.

Hoop dat ik je heb kunnen inspireren. Wil je nog meer inspiratie volg me dan ook op instagram: @lotsofpink.nl