Retourneren

Wil je iets terugsturen dan kan dit binnen 14 dagen na de factuurdatum, op basis van de onderstaande voorwaarden: 

–  Stuur voor de aanmelding van je retour een e-mail naar info@lotsofpink.nl. Vermeldt daarin welk artikel je retour wilt sturen, het factuurnummer en je naam. 

– Wij zullen dan per e-mail een retourformulier naar je toesturen. Het artikel kan je vervolgens in de originele verpakking met het ingevulde retourformulier naar ons verzenden.

– Zowel de kosten als het risico van het retourzenden komen voor eigen rekening. Wij adviseren om retouren naar ons te versturen met een track en trace code zodat je het retour kunt volgen tot het moment van aflevering bij ons.

– Lots of Pink kan alleen artikelen retour nemen in de originele staat, die onbeschadigd en ongedragen zijn.

– Heb je bezorgkosten betaald, omdat je voor minder dan €50 hebt besteld? Dan betalen wij deze natuurlijk aan je terug (mits je de hele bestelling retourneert).

Na ontvangst van de retour zullen we het terug te ontvangen bedrag terug storten op de bankrekening welke is gebruikt bij de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. Je ontvangt een e-mail van ons wanneer wij de terugbetaling verwerkt hebben.

Uitzondering

Onze op (pols)maat gemaakte sieraden kunnen niet retour gestuurd worden. Ook onze oorbellen kunnen om hygienische reden niet geretourneerd worden.