Verzending & levering

Standaard verzenden we je bestelling via PostNL. Wij gebruiken hiervoor verschillende verzendmethodes:

Brievenbuspost
Als je een klein product besteld zullen we dit standaard verzenden voor € 2,95 met brievenbuspost. Je ontvangt dan geen track en trace code. PostNL bezorgd brievenbuspost vaak de volgende werkdag.  

Brievenbuspakket & postpakket
Grotere artikelen worden voor € 3,95 verzonden in een brievenbuspakket of een postpakket. Je ontvangt dan een track en trace code. Hiermee kun je de bestelling volgen tot het moment van levering. PostNL geeft ook aan bij de track en trace code of het een pakket is dat door de brievenbus past of persoonlijk in ontvangst moet worden genomen. 

Verzendkosten
Dit kan € 2,95 of € 3,95 zijn. Dit is afhankelijk van de grootte van het artikel dat je wilt bestellen. In je winkelmand zal de hoogte van de verzendkosten zichtbaar zijn. Bestellingen boven de € 50,- worden door ons altijd gratis verzonden. 

Verzending
Je bestelling wordt als cadeautje door ons verpakt. Verder verpakken wij je aankopen zorgvuldig in verzendenveloppen of doosjes met beschermfolie. Items die breekbaar zijn pakken we extra zorgvuldig in. Na de verzending van je bestelling ontvang je van ons per e-mail een verzendbevestiging. 

Levertijd
Een groot deel van de sieradencollectie wordt met de hand gemaakt en hier is tijd voor nodig. Wij doen ons best om je bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. Het is altijd terug te zien in een sieraad wanneer het met liefde en aandacht is gemaakt. Daarom hanteren wij een levertijd van 2 tot maximaal 3 werkdagen, geteld vanaf de datum van bestelling. Hierdoor kunnen we bij het maken van het sieraad, het de aandacht geven die het verdiend.